Hol vagytok ti gyönyörű nők?!

Hol vagytok ti gyönyörű nők?

Avagy, miért nem látjátok ti magatokat?

A női arcok rabja vagyok. Illetve inkább az arcoké, de most itt én a nőkhöz szólok. Szeretem mustrálni az arcokat. Talán szakmai ártalom, de imádom végignézni egyes emberek különleges arcvonásait. Mindegyikben találni valami különlegeset, egyedit. Egy íves ajak, egy domborodó arcél, egy tiszta szembogár, egy hihetetlen hosszú szempilla, egy tengerkék szem, egy feszes homlok, egy titokzatos heg az orr mellett, egy éles ívű áll. Számomra ezek mind-mind gyönyörűek. Mégis minden nő, kivétel nélkül elégedetlen. Baj, hogy túlsápadt, vagy túl barna. Baj, hogy az orr kisebb vagy nagyobb. Baj, hogy a száj nem elég vastag. Baj, hogy nem tökéletesen egyforma a két szemöldök, hogy túl kevés a szempilla, hogy magas a homlok, hogy karikás a szem, hogy van egy milliméter gödör a száj mellett vagy épp a szemeknél, hogy zsíros a bőr, hogy száraz a bőr, hogy ráncosodik, hogy foltosodik, és stb, stb…………

Mindezek mellett pedig nem veszitek észre, hogy milyen gyönyörűek vagytok. Pedig nincs annál szebb, ha az örömtől könnyező szemetek csillog. Ha egy igazán érett nő mosolyra húzza a száját, akkor a leggyönyörűbb a szeme sarkában megjelenő kis szarkaláb. Ha piros rúzst húzol a szádra és kivillantod a fehér fogaid. Ha ápolod a bőröd és a kellemes krémillat körbeleng téged. Ha kihúzod a szemhéjad tussal és rögtön egy igazi vadmacska lesz belőled. Ha kensz egy réteg szempillaspirált a pilláidra és úgy rebegteted meg azokat. Ha egy hajtincs az arcodba omlik. Ha gyakran mosolyogsz, pont olyan gödröcskék lesznek az arcodon, amitől nincs bájosabb. Ha csábosan nézel a kamerába, mert senki nem tud úgy, ahogy te.
Ha tükörbe nézel, ezt mind láthatod.

Hol vagytok ti gyönyörű nők, akik ezt nem látjátok?

Kozmetikus vagyok. Méghozzá az elhivatott fajtából. Aki nem azért munkálkodik, hogy minden áron vagy inkább a legdrágább áron bármit eladjon neked. Nem azért munkálkodom, hogy elhitessem veled, ami nem lehetséges. Én határozottan és híven hiszem azt, amit teszek. ÉS ÉN LÁTOM A TE GYÖNYÖRŰSÉGED!

Kochné Kelemen Anikó
biokozmetikus

0 0 szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzés
Összes hozzászólás megtekintése
0
Szeretnénk hallani véleményed, kérjük kommentelj!x