SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Ha a szemöldök elvékonyodott, megkopott vagy hiányos, esetleg sérülés érte. Vagy egyszerűen csak egy szép formát szeretnénk adni neki. Akkor a legjobb és legtartósabb megoldás a tartós smink tetoválás. 
A tetoválást minden esetben megelőzi egy alapos felmérés, bőrdiagnosztika és tervezés. Ez elengedhetetlen, hogy az eredmény esztétikus és szép legyen. Ennek köszönhetően az előkészületek sokszor 1-1,5 órát is igénybe vehetnek.  Megbeszéljük és megtervezzük a szemöldök formáját és színét. Az előérzéstelenítést követően felrajzoljuk aprólékos munkával a formát, majd kezdődhet a valódi munka, a tetoválás, ami kb. 1 órát tart. Közben folyamatos érzéstelenítés történik, hogy minél inkább elkerüljük a kellemetlen érzéseket. A vendég távozása előtt átbeszéljük az utóápolást, illetve időpontot egyeztetünk a korrekcióra, amely minden esetben szükséges a végleges és tartós hatás érdekében. 

OMBRE FORTE SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

A púderes technikát alkalmazva készül ez a fajta tetoválás. Nagyon szép, finom sminkhatást tudunk vele elérni. A nevéből is következtetni lehet arra, hogy annyiban eltér a teljes satírtól, hogy a szemöldök felső 1/3-a illetve eleje felé halványabbá válik. Így egy átmenettel alakítjuk ki a sötétből a világosabb színátmenetet. Ezzel egy természetes, szép poros, púderes hatás érhető el. Ettől válik érdekesebbé és természetesebb hatásúvá a szemöldök. Természetesen a forma és szín kiválasztásában együttműködünk a vendéggel a saját elképzelést számításba véve!
Ára: 44.900,-

SZÁLAZOTT SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS
 

A szálazott technikát megritkult, hiányos, nem eléggé sűrű szemöldök esetén érdemes választani. Természetes hatású! Normál bőrrel rendelkező vendégeknek ajánlott, ahol nem jelenik meg bőrézékenység, rosacea vagy túlzott faggyútermelődés. A szép végeredmény csak ekkor várható. Természetes és dús hatás érhető el ezzel a technikával egyúttal tökéletes formát kialakítva. Természetesen a forma és szín kiválasztásában együttműködünk a vendéggel a saját elképzelést számításba véve!
 
 Ára: 44.900,-