Újdonsült kezelések a kozmetikában!

Minden kezelésnél teljes a kezelési kiszolgálás. Új év, új gépi kezelések. Milyen plusszal is várlak titeket, ha ellátogattok hozzám és kipróbáljátok kozmetikai szolgáltatásaimat.

Új! LÉZERULTRAHANG!

Alkalmazható:

  • hatóanyag bevitel
  • szövetstimuláció
  • biostimuláció
  • ráncok kezelése
  • aknés bőr kezelése
  • hegek kezelése

Az ultrahang gyulladáscsökkentő hatású. E mellett aktiválja a fibroblasztokat, mely hatására a keletkező kollagén és elasztikus rostok rugalmassága jobb lesz. Az ATP-aktiváló hatása a sejtmetabolizmust serkenti. A lézer anyagcsere élénkítő és kötőszövet erősítő hatású.

ÚJ! VIO NAGYFREKVENCIÁS MODUL!

Biztonságos fertőtlenítés, pórusösszehúzás.
A magas frekvenciájú feszültség hatására a bőrfelületen ózon keletkezik, mely a bőr felszínén és a faggyúmirigy kivezető járatok felszínéhez közeli részén jelent biztos pusztulást a kórokozók számára. Segítséget nyújt a komedók fellazításában, valamint a nyomkodás után a pórusok összehúzásában, ezen kívül megakadályozza a bőrfelületen keletkezett mikrosérülések elfertőzédését.

ÚJ! HSR HŐSOKK TERÁPIÁS MODUL

Hatékony eljárás a pattanások ellen!
Hirtelen felmelegítés hatására a faggyúmirigyekben szaporodó Propione acnes baktériumok genetikai állományáról speciális fehérjék kezdenek átíródni. Ezek az ún. hő shock proteinek, melyek végül a baktériumok önpusztulását idézik elő. A kezelőfejet közvetlenül a pattanáson tartva magas hőmérsékletet közöl a bőrrel. A hő beindítja a fehérjék képződését és ezzel a kórokozók pusztulását.

ÚJ! MEZOTERÁPIA!

A leghatékonyabb eljárás fájdalommentes, non invazív, mélyrétegű hatóanyag bevitelre!
Az eddig ismert leghatékonyabb hatóanyag beviteli eljárásnak a tű segítségével történő bevitel bizonyult. Ez most már elkerülhető. Nem kell kellemetlen, fájdalmas beavatkozáson keresztül menni. A tű nélküli elektroporációs eljárás, mely során a speciális elektromágneses hullámok a bőr szarurétegén keresztül szabad szemmel nem látható járatokat nyit a mélyebb téregek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármilyen hatóanyag egyedülálló módon behatol a bőrbe. Mindenféle bőrproblémára használható.

  • hatóanyag bevitel
  • hidratálás
  • öregedési tünetek, ráncok kezelése


0 0 szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzés
Összes hozzászólás megtekintése
0
Szeretnénk hallani véleményed, kérjük kommentelj!x