Szívem csücske

SZÍVEM CSÜCSKE!!!????????

Tegnap kicsit hátam mögött hagytam kedves kis kozmetikámat. De csak azért, hogy újabb értékes tudást szívjak magamba. Tudjátok, a prémium kezelésem az olasz AHURA termékcsaláddal történik. Ezzel kapcsolatban szereztem be egy csomó információt, miközben töltekeztem is. Meg kell, hogy mondjam, nem csalódtam, és most már biztos vagyok benne, hogy jól választottam. És pontosan azért, mert a megérzéseimre hallgatva, ez a márka mellett döntöttem. A képzés alatt többször is kellemes bizsergető érzés futott végig rajtam. Tudtam, jó helyen vagyok és csak hasznos információk jutnak el hozzám. Természetesen a legmegfelelőbb és leghozzáértőbb emberek által közvetítve mindezt.

Nem titkolom, nem csak egyszerűen anyagokkal kívánok dolgozni megfelelő szakértelem mellett. Mert ez a mai világban csak rész megoldásnak lehet alkalmas. Körül vagyunk véve rengeteg, a természet által felkínált növényi, ásványi anyagokkal. Ezeket kisebb-nagyobb szakértelemmel szépségápolási termékekké lehet varázsolni. Figyelembe véve minden bőranatómia tudást. Igen ám, de hogy lehetne mindez elég a mai felgyorsult, szennyezett, elektroszmogos, stresszes világunkban? Ha csak arra gondolunk, hogy az elmúlt 30-40-50 évben milyen óriási változásokon mentünk keresztül, tisztában kell lennünk azzal, hogy mi magunk nem tudunk ilyen tempóban változni. Sem a tudatunk, individuális ismeretünk, sem fizikai, testi megnyílvánulásunk sem. Ezért a bőrünktől sem várhatjuk el, hogy mindig megfelelően és szuperül működjön. Főleg úgy nem, hogy este gyorsan lemossuk egy kis vízzel, majd a kezünkbe akadó első krémmel bekenjük. És, hogy miért is olyan fontos ezzel a szervünkkel mélyrehatóbban foglalkoznunk? Azért, mert hiszen ez választ el minket a külvilágtól, ő véd meg minket a külső hatásoktól, egy védőburkot vonva körénk. Ilyen gondolatokkal és érzésekkel magamban fedeztem fel az AHURA termékeket.

Terveim szerint a közeljövőben folyamatosan szeretném a vendégeimet és a weboldalon tájékozódni kívánó embereket megismertetni ennek a márkának a másságát, egyediségét. Mesélni szeretnék kicsit a filozófiájáról és részletesebb ismereteket nyújtanék a termékekről. Ha kíváncsi vagy, kövess engem a jövőben is!

Most ez a szívügyem!

Kochné Kelemen Anikó

Natúr Szépség Kozmetika

0 0 szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzés
Összes hozzászólás megtekintése
0
Szeretnénk hallani véleményed, kérjük kommentelj!x