Megnyitottuk kapuinkat!

Az első vendégem!!! 

A szalon első kezelése és egyben az AHURA termékcsalád első kipróbálása  is ehhez az eseményhez kapcsolódik. Ki más lehetett volna az első vendégem, mint az édesanyám!  Számára valamilyen különlegeset szerettem volna nyújtani! 

Kozmetikám kezelési kínálatában megtaláljátok a prémium, fiatalító, ránctalanító, feltöltő  kezeléssort. Édesanyámon próbálhattam ki elsőként, kiegészítve egy Soft lézeres kezeléssel. Az Ahura termékek spagírikus eljárással készített, fitoterápiás készítmények. A készítmények alapanyagai döntő arányban Ecocert és más Bio minősítéssel rendelkező, rendkívül magas minőségű növényi kivonatokból, zsírokból, olajokból, illóolajokból, vitaminokból és új generációs, kizárólag növényi eredetű hatóanyagokból tevődnek össze.

A soft lézeres kezelés olyan biostimulációval rendelkezik, amely beindítja a sejtek működését, kollagén újratermelődését, illetve javítja a vérkeringést a hajszálerekben. Ezáltal olyan regenerációs folyamat indul el, amely fiatalító, ránctalanító, megújító hatással bír.

A kezelés tartalmazza az arc letisztítását, bőrradírozást, szérumos arc-, és szem kezelését.A kényeztetést természetesen fokozzuk egy lazító, relaxációt segítő masszázzsal, melyhez éterikus olajat és masszázs krémet használtam. 

És végül de nem utolsó sorban a pakolást egy hideg-meleg arcvasalással fejeztük be.

Bővebben fogok még jelentkezni ennek a kezelésnek a bemutatásával a későbbiekben! Kövessétek!

 
0 0 szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzés
Összes hozzászólás megtekintése
0
Szeretnénk hallani véleményed, kérjük kommentelj!x