LPG Endermolift

A bőr fiatalításának, megújulásának illetve az öregedési folyamatok megelőzésének forradalmian új megoldása!

Az arckezelés az LPG Wellbox S terápiás masszírozó géppel történik.

Ez az az eljárás, mely nem jár semmilyen kellemetlen érzettel vagy invazív behatolással! Nincs szükség komoly plasztikai beavatkozásokra illetve méregdrága hatóanyagokra. Tulajdonképpen egy wellness élmény, melynek eredménye egy természetes, ellenálló, új textúrájú bőrkép!

Az eljárás lényege egy nagyon aktív, akár mély kötőszövetes masszázs, gyúrás, illetve vákuum, melyet az erre a célra kifejlesztett gép segítségével végzünk el! Talán az a megfogalmazás a legjobb, hogy egy nagyon komoly edzésen megy keresztül az arc, dekoltázs, szemkörnyék.  Ezzel elérjük, hogy a bőr újra a rugalmas, elasztikus textúráját visszanyerje. Miközben egy aktív masszázson megy keresztül a bőr alatti izomzat, ettől feszessé válik, tartás kap újra. A stimuláció során a kollagént termelő rostok újraindulnak, aktivizálódnak! A vákuumhatással pedig a pangó nyirokfolyadékok elvezethetőek. A vérkeringés javul, így a bőr tápanyag ellátottsága is! Kötőszövetek regenerálódnak, így a kezelés eredményeképpen a bőr üde és fiatalos marad! Szemmel látható liftinghatás érhető el!

Tartós eredményt 1-2 kezeléssorozattal tudunk elérni, majd havonta 2-3 alkalommal elvégzett fenntartó kezelések ajánlottak!

Ár: 10 alkalmas bérlet esetén, 4.500 Ft/alkalom, melyhez egy alkalom ajándékba jár (40.000 Ft/bérlet)

Bérlet igénybevétele esetén plusz kedvezmény vehető igénybe, mely egy ránctalanító, fiatalító arckrém árából 20%-os kedvezményre jogosít!