HYALURON PENNEL LEHETŐVÉ VÁLT AZ AJKAK VOLUMEN NÖVELÉSE ÉS RÁNCTALANÍTÁSA TŰ ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL!

Ha nem vagy tökéletesen elégedett ajkaid formájával, túl keskeny, nem szimmetrikus, felemás! Akkor ez a legtermészetesebb megoldás, arra hogy elégedett legyél magaddal!

HOGYAN MŰKÖDIK?

A hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal látható. A kezelés pont ugyanolyan hatékony, mint a tűvel történő ránc,- és ajakfeltöltés, csak itt az eljárásból kimarad a tű és a fájdalom.

A HYALURONSAV SZEREPE

A hyaluronsav egy természetes anyag, mely szervezetünkben alapvetően is megtalálható. Ezért nem mérgezed magad vele, és tökéletesen felszívódik egy éven belül. A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken. A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. A kötőszövet sejtközötti állománya kollagénből, elasztinból és hyaluronsavból áll. A kollagén biztosítja a bőr alap megtámasztását (a vázat), az elasztinnak köszönhető a bőr rugalmassága (a mimikai mozgások után a ráncok kisimulnak), a hyaluronsav pedig vizet raktároz, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. A kor előrehaladtával csökken mind a kollagén, mind az elasztin, mind a hyaluransav mennyisége. A hyaluronsavas feltöltés hatására az arc megfiatalodik. A bejuttatott hyaluronsav 10-szeres mennyiségű vizet képes megkötni, így kitölti a ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt.

MENNYIRE TARTÓS A KEZELÉS?

A kezelés tartóssága több mindentől is függ. Nagyjából 6-9 hónap ( 1 ml esetén). Ha kevesebb az anyag, kevesebb a tartósság is.  

Amire érdemes a kezelést követően odafigyelni:

   -Tartsd tisztán a kezelt területet!
   -3 napig kerüld a sminkelést.
   -Egyes kozmetikai kezelések elősegíthetik a hyaluronsav bomlását, ezért javasoljuk, hogy kerüld a masszázst, plazmakezelést,        ultrahangot, rádiófrekvenciát, HIFU kezelést, hideg-meleg vasaló használatát. Ha sminktetoválást szeretnél a kezelt területen       azt a   beavatkozás előtt tedd vagy 3 hónappal később.
   -Szolárium, szauna, intenzív testedzés kerülendő min. 2 hétig!
   -Ajak volumennövelés után 3 napig igyál meg 3 liter vizet, 3 napig mellőzd a dohányzást!

Időpontokért keressetek bizalommal!

06-20/66-98-748 Vilmos Krisztina