doTerra Aromatouch Masszázs technika

 

Új masszázstechnika, mellyel oldjuk a stressz hatásokat, immunrendszert támogatunk, keringést javítunk, nyugtató hatásokat érünk el a szervezetben, és még elképesztően kellemes is!
Érezd, ahogy a gerinced mentén a 8 féle terápiás tisztaságú esszenciális olaj felszívódik, miközben az illatok körül ölelnek, és finom érintéssel végigsimítom a hátadon, fejeden, talpadon.
Az olajok nyugodt közérzetet teremtenek, amíg közben energetizálnak, fertőtlenítenek, kiegyensúlyoznak és elvarázsolnak.
Engedd, hogy az érintés hatással legyen a közérzetedre, érzéseidre és lazulj el teljesen.
Az eredeti, Dr. David K. Hill által kifejlesztett AromaTouch technika, a speciálisan erre a célra összeválogatott esszenciális doTerra olajakkal!
 
Aromatouch kezelés és hatásai:
A doTERRA Aromatouch Technika egy gyengéd, hatásában mégis erőteljes kezelés, mely során a doTERRA esszenciális olajait használom a megszokott gyúró és masszázs fogások helyett.
A technikát Dr. David Hill hosszú időn keresztül fejlesztette ki, aki a tiszta illóolajokról rendelkezésre álló tudományos eredményeket egy hatásos, egyszerű kezelésen keresztül ültette át a gyakorlatba.
Az Aromatouch az olajok által a test meridiánjait és energiaközpontjait stimulálja és hozza egyensúlyba a szervezet funkcióit és rendszereit, mely a test megújulásához, felfrissüléséhez vezet.
A kezelés során a doTERRA 8 különböző, speciálisan kiválasztott és megfelelő sorrendben alkalmazott olaját használom. Minden egyes olaj speciális terápiás hatása és összetétele miatt kapott helyet a kezelésben kifejlesztője, Dr. Hill által.
Szeretné enyhíteni a krónikus fájdalmakat (derék, nyak, kar, hát, stb.) , gyulladást, stresszt, és szeretne egy ellazultabb állapotba kerülni? Szeretné csillapítani a szorongást, növeli immunrendszere hatékonyságát és elősegíteni az egyensúlyt elme, test és szellem között? Szeretné érzelmeit és hangulatát kiegyensúlyozottabbá tenni a mindennapok stresszel teli rohanó tempója ellenére?
Nagyon hatékony egészségünk megtartásához, több napig tartó feltöltődéshez és egy szuper ellazult, relaxált mégis fókuszált állapot eléréséhez. Egy igazi pihentető kezelés testnek és léleknek, amely növeli az immunrendszer működését, javítja a hangulatot és növeli az energiát.
Az AromaTouch Techinique elvégzése után az ügyfél nemcsak nyugodt, hanem nagyon tiszta fejjel is rendelkezik.
Az AromaTouch különösen előnyös, ha stressz, trauma vagy energiahiány tapasztalható.
Csökkenti a gyulladásos folyamatokat és újra egyensúlyba hozza a vegetatív idegrendszer működését (emésztés, légzés, agyi funkciók, szövetek, alvás, vérnyomás, stb.)
Nagyon hatásos lehet akut fájdalmak megszüntetésére (akár fejfájás, izmok, stb.) , krónikus fájdalmak csökkentésére.
Éjjel pedig „mellékhatásként” jobb alvás tapasztalható
A pozitív változások, a hatás akár már azonnal a kezelés befejezésekor is érezhető, vagy pár órán belül. Ez függ a páciens általános állapotától, érzékenységétől is. Olykor a testben beinduló pozitív változásokat először kellemetlenebb érzések előzik meg, melyek lehetnek a szervezetben korábban felhalmozódott méreganyagoktól való megszabadulás kísérő tünetei, amitől nem kell megijedni. Ilyen esetekben még inkább ajánlott a kezelést pár nap múlva megismételni, hogy a beindult folyamatokat támogassuk, segítsük a test öngyógyító folyamatait..
Menete:
A kezelés az esszenciális olajokkal masszázs ágyon történik.
A vendég hason fekve helyezkedik el az ágyon. Hátán és talpain – gyengéd, de határozott simításokkal és enyhe masszírozó mozdulatokkal – történik a kezelés az esszenciális olajokkal, így ezeket a testrészeket kell szabaddá tenni előtte.
A kezelés során alkalmazott olajok mindegyikével külön-külön dolgozom meghatározott sorrendben, így lesznek ismétlődő részek, mozdulatok.
Az AromaTouch kezelés a háton kezdődik, a két talpon folytatódik, majd végül a hátra visszatérve zárom le az egészet.
Időben 45-50 percet vesz igénybe, mely alatt végig lágy, kellemes zene szól, mely elősegíti a kikapcsolódást, ellazulást.
 
A kezelés ára: 9.500,- ft