Bőrmegújító AHA savas hámlasztás

Az  igazi őszies időben és télen megkezdhetőek a hámlasztásos eljárások. Bizonyos, finom bőrradírozási formák otthon is elvégezhetőek és javasoltak is. Viszont a gyümölcssavas, AHA-, és BHA sav tartalmú készítmények használata inkább csak kozmetikai eljárásokban, szakember által végezve ajánlatosak.

Zsíros,- pattanásos,- pigmentált,- öregedő bőr esetén sikeres megoldás lehet ez az eljárás.

Bőrünk normál esetben 28 naponként megújul. Ami azt jelenti, hogy teljesen új bőrsejtek képződnek. A régi, elhasználódott réteget, pedig ledobjuk. Persze ez is csak optimális esetben történik így. Bizonyos bőr problémáknál ez a folyamat is sérülhet. Ez azt eredményezi, hogy az elhalt hámréteg megtapad, nem válik le kellő gyorsasággal. Ilyenkor száraz, ráncos, túlpigmentált, látványra öregedő bőr képe alakulhat ki.

Kozmetikusként ilyenkor vethető be a savas hámlasztás, mely finoman, rétegről-rétegre lehámlasztja ez elhalt bőrréteget, felszínre engedve az új, élettel teli bőrt. Az eljárás főként csak napos időjárástól mentes időszakban végezhető. Kúraszerűen alkalmazandó, ezért bőr típustól függően 4,6,8 alkalom szükséges az eredmény elérésének céljából. Egy héten belül akár 1-2 alkalommal is végezhető. Előnye a bőrmegújításon túl, hogy a bőr képes lesz több anyagot hasznosítani saját maga számára, illetve mélyebb rétegekbe is bejuttathatóak.

A kezelés tartalmazza a bőr letisztítását, igény szerint hidroabráziós bőrcsiszolást, savas kezelést, tonizálást, hatóanyag bevitelt, pakolást, bőrtípusnak megfelelő hidratálókrém és fényvédő használatát

Savas hámlasztás alkalmanként: 7.000 Ft

5 alkalmas hámlasztás: 35.000 Ft (egy alkalom ajándék)