Mezoterápiás arckezelés

Merőben új eljárás, mely a hatóanyagok bejuttatását segíti elő mélyebb rétegekben. Kezelés ajánlott erősen tápanyag hiányos, öregedő, ráncosodó bőr esetén. Az egyik leghatékonyabb kozmetikai kezelés hatóanyag bejuttatására, fiatalításra a tűs, dermarolleres eljárás. Amely azonban egy invazív eljárás, melytől sokan idegenkednek, hisz kellemetlenségekkel, fájdalommmal jár.

Ennek alternatívájaként jelent meg a tű nélküli, kozmetikai mezoterápiás, gépi kezelési módszer. A kezelés során az ún. elektroporációs, elektromágneses hullámok segítségével láthatatlan, igen vékony csatornák nyílnak a barrier rétegen keresztül. Így a mélyebb rétegek felé való megnyitással tudunk tiszta hatóanyagokat bejuttatni. Ez nem invazív eljárás, nem jár fájdalommal, és különböző anyagokat juttathatunk be. Kezelhetünk vele szeborreás, vízhiányos, ráncos, napkárosodott bőrt. Annak függvényében, hogy milyen típusú bőrrel állunk szemben, választhatunk kollagénes, C-vitaminos, B-vitaminos, P-vitaminos szérumokat. 

A kezelés a bőr letisztításával, mechanika vagy enzimes bőrradírozással kezdjük. A bőrfelület fertőtlenítése után a tonizált bőrre tiszta hatóanyagot, szérumot viszünk fel, melyet a kezelőfejjel bejuttatunk a mélyebb rétegekbe. Szükség esetén használunk pakolást illetve masszázst is. És természetesen elbocsájtó krémet.

A kezelést ajánlott kúra szerűen igénybe venni, majd havonta vagy másfél havonta egy emlékeztető kezelést elvégezni.

Kontraindikációk:

 

  • pacemaker
  • terhesség
  • daganatos betegség
  • epilepszia
  • autóimmun betegség
  • botox kezelés
  • bőrgyulladás

Egy kezelés ára: 9.000 Ft (kezelésbe építve 5.000 Ft)

Mezoterápiás kezelés + masszázs: 10.000 Ft

Mezoterápiás kezelés + masszázs + arcpakolás: 12.000 Ft

Bérlet: 5 alkalmas bérlet 45.000 Ft  vagy 60.000 Ft + egy alkalom ajándékba