AHURA Prémium kezelés

Az igazi kényeztetés, ahol valóban a felhasznált anyagok adják a különleges élményt. Garantált, hogy ezek az anyagok nem csak a bőrődre kerülnek, hanem a magukban hordozott információkat is képesek átadni. Különleges készítésük során nem csak a tudás ötvöződik a gyógynövények hatásaival, hanem olyan alkímiai információkkal látják el őket, melyek inteligensen újraélesztik a bőr önműködését és saját gyógyulási képességit.

Nem titkolom, nem csak egyszerűen anyagokkal kívánok dolgozni megfelelő szakértelem mellett. Mert ez a mai világban csak rész megoldásnak lehet alkalmas. Körül vagyunk véve rengeteg, a természet által felkínált növényi, ásványi anyagokkal. Ezeket kisebb-nagyobb szakértelemmel szépségápolási termékekké lehet varázsolni. Figyelembe véve minden bőranatómia tudást. Igen ám, de hogy lehetne mindez elég a mai felgyorsult, szennyezett, elektroszmogos, stresszes világunkban? Ha csak arra gondolunk, hogy az elmúlt 30-40-50 évben milyen óriási változásokon mentünk keresztül, tisztában kell lennünk azzal, hogy mi magunk nem tudunk ilyen tempóban változni. Sem a tudatunk, individuális ismeretünk, sem fizikai, testi megnyílvánulásunk sem. Ezért a bőrünktől sem várhatjuk el, hogy mindig megfelelően és szuperül működjön. Főleg úgy nem, hogy este gyorsan lemossuk egy kis vízzel, majd a kezünkbe akadó első krémmel bekenjük. És, hogy miért is olyan fontos ezzel a szervünkkel mélyrehatóbban foglalkoznunk? Azért, mert hiszen ez választ el minket a külvilágtól, ő véd meg minket a külső hatásoktól, egy védőburkot vonva körénk. Ilyen gondolatokkal és érzésekkel magamban fedeztem fel az AHURA termékeket.

Terveim szerint a közeljövőben folyamatosan szeretném a vendégeimet és a weboldalon tájékozódni kívánó embereket megismertetni ennek a márkának a másságát, egyediségét. Mesélni szeretnék kicsit a filozófiájáról és részletesebb ismereteket nyújtanék a termékekről. Ha kíváncsi vagy, kövess engem a jövőben is!

Most ez a szívügyem!

A kezelés ára: 14.900 Ft